Folkuniversitetet: workshop, nåltovning

Upptäck nålstovningens olika möjligheter!

Att måla med ull

Nåltovning är en teknik där man arbetar med torr ull som tovas ihop med hjälp av en speciell ullnål. Tekniken kan även användas för att skapa applikationer för att i efterhand sy fast den på exempelvis en jacka eller väska eller som dekorativa föremål. I denna kurs finns möjlighet att vara kreativ och skapa/tova på befintliga plagg.

09 apr 2022 - 10 apr 2022
Lö 11:00 - 15:00
Sö 11:00 - 15:00

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla, oavsett förkunskaper, som vill lära sig om nåltovning. Undervisningen är individuell med genomgångar utifrån var och ens nivå.

Mål

Upptäck fördelarna med tekniken där du skapar presenter och samlarobjekt av hög kvalitet i ull. Ett enkelt sätt att skapa tex. dekorativa applikationer på kläderi ett hållbart material.Litteratur/materialUll ingår i kursavgiften.