Textilmuseet
Öppet idag 12-17
Öppet idag 12-17
Textilmuseet

Invigning & konstnärssamtal: Maja Michaelsdotter

Välkommen till invigningen av Maja Michaelsdotters utställning EVERYTHING.

En glass, en tablett, en galax. Konstnären Maja Michaelsdotter porträtterar vardagliga föremål i den textila tekniken tuftning. Genom att leka med skala och placering presenterar de ett kontrasterande lager av mening och visar ofta på en komisk eller absurd aspekt av världen. Den 24 september öppnar Maja utställningen EVERYTHING på Textilmuseet. Utställningen presenterar ett tiotal verk var av fem skapats specifikt för utställningen i samarbete med Textilmuseet.

Invigning & konstnärssamtal 24 september kl. 13.00

Ett konstnärssamtal med Helena Pernow, projektledare Konsthantverkcentrum, och konstnär Maja Michaelsdotter.

Välkommen!