Hållbar design med Lotta Ahlvar

Välkommen till en inspirerande trendföreläsning om hållbarhet och cirkulär design under Borås Textile Week. Fri entré!

Lotta Ahlvar är en välkänd person i den svenska designbranschen, som har verkat inom de kulturella och kreativa näringar som design, konst, hantverk och slöjd. Hon är en entusiasmerande föreläsare med stor kunskap om hållbarhetsfrågor inom designområdet.

Lotta, själv utbildad produkt och modedesigner, har tidigare varit VD på Svenska Moderådet, ordförande för branschorganisationen Design Sweden och ingick under fyra år som styrelseledamot i Borås Högskola. Idag är hon en flitigt anlitad konsult och föredragshållare, där både institutioner, skolor och museer och näringsliv är hennes uppdragsgivare.

Ingen föranmälan krävs, fri entré!

Arrangeras av Form och Folk i samverkan med Textilmuseet, Svensk Form Väst och Spok.

Borås Textile Week

Ett samarbete mellan organisationerna i Textile Fashion Center och näringslivet, med syfte att skapa en årlig mötesplats med affärsnytta i fokus för textil och modebransch. Borås Textile Week vänder sig till företag verksamma inom textil och mode och närliggande branscher såsom e-handel, tech, trend och kommunikation mm.

Under tre dagar erbjuder Borås Textila Kluster en buffé av möten, föreläsningar och workshops med fokus på framtidens textil och modebransch.

Se hela programmet här! Länk till annan webbplats.