Textilmuseet
Öppet idag 12-19
Öppet idag 12-19
Textilmuseet

Se smakprover från textilarkivet

I Textilmuseets samlingar finns svensk designhistoria bevarad i form av tusentals textilier och kläder från mitten av 1800-talet till idag. Under Borås Textile Week dukar vi upp ett smakprov av inspirerande tygprover och plagg i museets bibliotek att botanisera bland. Museipersonal finns på plats och besvarar frågor.

Tider

Tisdag 25/10 kl. 14-15

Torsdag 27/10 kl. 11-12

Ingen föranmälan krävs och det är fri entré. Välkommen!

Borås Textile Week

Ett samarbete mellan organisationerna i Textile Fashion Center och näringslivet, med syfte att skapa en årlig mötesplats med affärsnytta i fokus för textil och modebransch. Borås Textile Week vänder sig till företag verksamma inom textil och mode och närliggande branscher såsom e-handel, tech, trend och kommunikation mm.

Under tre dagar erbjuder Borås Textila Kluster en buffé av möten, föreläsningar och workshops med fokus på framtidens textil och modebransch.

Se hela programmet här! Länk till annan webbplats.