Lördagsbarn: MYKA - Untz baby Untz

Med inspiration från 90-talets ravekultur föds en varm och fluffig omfamning av techno som vill inspirera en ung publik att ta sina första steg in i en värld av techno och dans. Aktiviteten är gratis och alla är välkomna!

Untz baby Untz är en interaktiv dansföreställning där bebisar och stora barn med sina vuxna bjuds in till en glädjefylld upplevelse där publiken kan röra sig fritt tillsammans i gruppen eller genom solodans. Ingen ska behöva växa upp utan techno!

Föranmälan & tider

Förställningen pågår kl. 10 och kl. 13 den 9 mars. Det kostar inget att delta, du behöver bara föranmäla dig/er till bokning.textilmuseet@boras.se. Glöm inte att meddela vilken av tiderna du vill komma.
Föreställningen är ca 45 min lång.

Ålder: 0-100 år

Välkommen!

Föreställningen är en del av STEP-festivalen. En regional scenkonstbiennal för barn och unga.