Invigning av Textilmuseets Second Hand

Textilmuseets butik börjar i slutet av februari sälja second hand-plagg, ett handplockat sortiment från lokala second hand-butiker.

För att fira starten på den nya butiksdelen välkomnar vi dig till invigning; torsdagen den 29 februari mellan 17-19. Det bjuds på catwalk, mingel, och självklart härlig second hand-shopping! Stylist och designer Kaya Augustsson kommer finnas på plats för att ge tips och råd om styling, second hand-shopping och hjälpa till med andra stylingfrågor man kan tänkas ha.
För dig som vill passa på att besöka museet är det fri entré!

Plaggen kommer från: Erikshjälpen Borås, Myrorna Borås, Björkåfrihet Borås, Stadsmissionens Second Hand Göteborg

17:00 – 17:30 Säljstart! Välkommen att shoppa och mingla
17:30 – 17:50 Presentation av projektet och de butiker som medverkar.

18:00 – 18:05 Catwalk med några av de plagg som är till försäljning. Efter visningen finns det möjlighet att köpa de plagg som visats.

18:05 – 18:20 Kaya Augustsson presenterar utvalda plagg och hennes tänk kring styling samt tips på hur man shoppar second hand.

18:20 – 19:00 Mingel och stylingtips med Kaya

Textilmuseet och museibutiken stänger kl. 19.00