Textilmuseet
Öppet idag 12-16
Öppet idag 12-16
Textilmuseet

Foto: Suss Wilén

Looking Forward

Årets avgångsstudenter vid textil- och modedesignutbildningarna på Textilhögskolan vid Högskolan i Borås.

De utställda projekten visar olika möjligheter inom framtidens textil- och modedesign genom linsen av en ny generation designers redo att utmana det befintliga. Här föreslås nya visioner utifrån framsteg inom textil materialitet, designmetoder och hållbar design. Textilhögskolan är belägen i Sveriges unika textil- och modekluster, där industri och akademi möts i textil- och modeinnovation. Här flätas konstnärliga färdigheter samman med kunskaper i avancerade industriella processer och utmanar konventionella uppfattningar om textil och modes användning och roll i våra dagliga liv.

Besök Textilmuseet

Skaraborgsvägen 3A, Borås

Öppettider den här veckan

MåndagStängt
TisdagStängt
Onsdag12-16
Torsdag12-16
Fredag12-16
Lördag12-16
Söndag12-16

Entréavgifter