Textilmuseet
Öppet idag 12-16
Öppet idag 12-16
Textilmuseet

Utställningsbygge pågår på museets entréplan. Läs mer här

Information in English below

På plan 1 bygger vi just nu utställningen Omstart Mode. Detta innebär att de öppna ytorna på entréplanet är avspärrande med byggstängsel. Alla utställningshallar är öppna som vanligt och vår avsikt är att detta ska påverka din vistelse hos oss så lite som möjligt, men det kan förekomma buller.

Välkommen att besöka utställningen Omstart Mode 25 maj 2024!

Kontakta oss gärna om du har frågor:
textilmuseet@boras.se
033-358950 Du kan kontakta oss via telefon under museets öppettider

On the Museum’s ground floor, we are currently preparing the exhibition Reboot Fashion. This means that the open areas on the entrance floor are closed with construction fencing. Toilets can be found on the museum's second floor. All exhibition halls are open as usual and our intention is that this should affect your visit as little as possible, but there may be loud noises.

Welcome to visit the exhibition Reboot Fashion on May 25! More information will be announced shortly.

Please contact us if you have any questions:
textilmuseet@boras.se
033-358950 You can contact us by phone during the museum's opening hours