Textilmuseet
Öppet idag 12-16
Öppet idag 12-16
Textilmuseet

Tillgänglighet

Entré

Entrén via Textile Fashion Center är anpassad för rullstolsburna. Dörröppnare finns.
På varje våning har Textilmuseet en rymlig handikapptoalett. Det finns hiss mellan de olika våningsplanen. Markerade trappsteg och ledstång.

Parkering​

Tillgänglighetsparkering finns på Skaraborgsvägen 3D, vänster gavel av Textile Fashion Center. Infart mellan Navet och Textile Fashion Center. Här finns även extra bred entré med dörröppnare och ramp. Vid tillgänglighetsentrén så är det just nu byggnation så platsen kan vara svår att se, men skyltar finns.

Det finns även tillgänglighetsparkering på Viskastrandsgatan 1E.

Rullstol

Det finns alltid en rullstol på plats på museet för besökare att låna. Rullstolen behöver inte bokas.

Förberedelsehäfte

För dig som vill förbereda dig extra inför ditt besök kan du ladda ner vårt föreberedelsehäfte som med text och bild beskriver hur det ser ut på museet.
Klicka här för att ladda ner förberedelse-häftet. Pdf, 4.7 MB.

Frågor och synpunkter

Om du har frågor eller synpunkter gällande Textilmuseets verksamhet kan du kontakta museets reception, textilmuseet@boras.se

Webbplatsens tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda textilmuseet.se och strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet.

Läs mer om tillgängligheten på textilmuseet.se

Om du stöter på innehåll på Textilmuseets webbplats som inte är tillgängligt för dig, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns. Meddela oss via formuläret eller något av de alternativa kontaktmöjligheterna som finns beskrivna under rubriken ”Rapportera brister”.